Werkboek- van droom tot werkelijkheid

  • Digitale download die je zelf kunt uitprinten. (Link om te downloaden in bevestigingsmail)
  • Bijbehorende oefeningen en 2 meditaties 

Van droom tot werkelijkheid 

Niet zomaar een droom, maar ook een die ook daadwerkelijk uitkomt! Van droom tót werkelijkheid, zegt eigenlijk al dat dit een proces is. Dit proces doorlopen we samen. Het begint in je verbeelding en eindigt in je fysieke wereld maar ook in hart en ziel omdat je zult merken dat het je vervuld. Het gaat niet over het hebben maar over een hogere kwaliteit die erin verscholen ligt. Op een manier niet alleen te manifesteren maar ook in jezelf te kijken en dus te reflecteren en je bewustzijn te laten groeien. 

Dromen kunnen we zelf uit laten komen door te werken met ons magnetisch veld en gebruik te maken van de visualisaties en de bijbehorende acties. Door de hogere kwaliteiten in ons zelf te ervaren en zien in de verlangens die we hebben. Door ons bewust te zijn van onze innerlijke kracht en het bewustzijn van de energie die in en rondom is.

In dit compacte werkboek laat ik jou de stappen zien die ik nu al zelf jaren maak. Hierbij ligt het doel je hogere kwaliteit te gebruiken in het leven! Dit is de sleutel naar jouw overvloed. Dit werkboek kan ingezet worden om je doelen te behalen, objecten aan te trekken of de juiste mensen aan te trekken. Door erachter te komen wat deze kwaliteiten zijn die in je verlangens verscholen liggen, kun je creëren wat voor ieders hoogste goed is en je ware potentieel te leven. Want is dat niet waar we werkelijk naar verlangen?

Je gaat hiermee aan de slag door leuke speelse oefeningen. Ook heb ik tussendoor affirmaties gezet die je erbij kunt gebruiken. Je kan ook erdoorheen scrollen en een screenshot maken en kijken wat jij op dit moment mag weten. Je kan ook als je het uitprint ergens op een bladzijde openslaan en die affirmatie en oefening gebruiken voor een bepaalde dag.

Ik leer je tot slot dit magnetisch veld te gebruiken zodat je dit samen kunt gebruiken met de oefeningen om dat aan trekken wat je wilt! 

Het werkboek kun je meerdere malen gebruiken omdat je bewustzijn groeit maar ook het vermogen van aantrekken groeit. 

Je ontvangt na aankoop een digitale download in de bestelbevestiging, die je vervolgens ook zelf uit kunt printen.

 

*tekst en meditaties mogen niet gekopieerd of gebruikt worden voor eigen verkoop