Spreuk contact gids

Deze kaart wilt je nogmaals laten herinneren dat je gids met jou verbonden is. Dat je vanuit de spirituele wereld wordt beschermd. Deze gids is er tijdens alle lessen hier op Aarde ..

Lees meer »

Spreuk voor heling

Je hebt een kaars, kamille, zout en laurierbladen nodig. Ga naar je heilige plek en zie een helende cirkel van groen licht om je heen. Als je deze spreuk voor iemand anders uitspreekt, kun je je op deze persoon concentreren door zijn of haar naam te chanten en een foto van hem of haar op je altaar te leggen. Als de spreuk voor jou is, kijk je gewoon heel diep in jezelf en in de helende poel van energie die in jezelf zit, die verbonden is met het Universum.

Lees meer »

Spreuk voor kennis

Ga op een donderdag tijdens wassende maan naar buiten, de natuur in. Draag mooie aardekleuren ( groene en/of bruine tinten ) en ga naar een stevige, wijze boom met grote takken.Β  Ga tegen de boom zitten en stel jezelf open voor zijn energie. Stel je voor dat je door zijn wortels reist, diep onder de aarde, en dat je daar schatten ontdekt, alle oeroude kennis en gnosis van onze heilige moeder aarde zelf. Chant drie keer

Lees meer »

Spreuk voor het lot

Voor deze spreuk heb je niets nodig, maar je kleden op een wandeling! Ga op maandag of tijdens een nieuwe maan naar je altaar en visualiseer een stralende, glimmende, heldere cirkel vanΒ  paars licht om je heen. Denk even rustig na over de komende maanden en de komende maancycli. Laat alles waarin je een beslissing moet nemen of alles wat een grote impact op je zal hebben door je gedachten gaan en houd het daar gewoon rustig om het te observeren. Chant drie keer:

Lees meer »

Wijsheid in jezelf activeren

Verzamel op woensdag tijdens wassende maan salie, olibanum, rozemarijn en een handje mooie bladeren. Dit kan ook een Laurierblad zijn. Leg alles op je altaar. Pak een stukje oud perkament of papier en schrijf het verhaal van de les en het resultaat ervan op.Β 

Lees meer »

Gerelateerde producten