Persoonlijke kaartreading aanvragen 

Verlang je naar antwoorden, inzichten om verder te komen op je pad, in je situatie,  in de liefde?

Dan wil ik met liefde een kaartreading voor jou leggen afgestemd op jouw energie.

Van te voren mediteer ik eerst op je energie en nodig ik de Engelen,  je beschermengel en je gidsen uit om bij de reading aanwezig te zijn.

Ik begin met een korte gezamenlijke meditatie om alle spanningen los te laten zodat je ook even een moment hebt voor jezelf.

Ik leg eerst orakelkaarten op de situatie en daarna tarotkaarten. Deze kaarten kies intuïtief vantevoren of tijdens de reading.

Vaak zijn we als mens geneigd een bepaald antwoord te zoeken of denken we dat er bepaalde zaken eerst opgelost dienen te worden. Dat we soms voelen dat er iets mist en dat we die aanvulling zoeken voor we verder kunnen. De spirituele wereld ziet dit anders en in een veel groter geheel dan wij. Dat zorgt er voor dat je daardoor inzichten kan krijgen in de reading die in eerste instantie niets te maken lijken te hebben met onze huidige situatie. Of een aha moment kunnen creëren doordat ineens iets op z'n plaats valt.

Hieronder vind je de readingen die je kunt aanvragen.

Hoe en wanneer ontvang ik de reading?

De reading ontvang je per video of pdf en verstuur ik per mail. Dit kun je kiezen bij het aanschaffen. Ik stuur je vantevoren een mail met de dag en tijdvak dat ik je de reading zal sturen. Meestal is dit binnen drie dagen.

Wat is nieuw?

Er zijn een aantal thema's bijgekomen  zoals de relatielegging, keuzelegging, Pad van de Zoeker legging, brief van je Hogere Zelf en een legging over voorouders, gidsen, overleden dierbaren en vorige levens.. 

Ook heb ik de open readingen vervangen met een reading wat je op dit moment mag weten? En kun je opnieuw gebruik maken van de dagkaart waarin ik 3 tot 5 kaarten trek op de energie die nu aanwezig is of door een specifieke vraag die je kunt stellen bij opmerkingen.

Ben jij al lid op mijn kanaal? Lidmaatschap vanaf €2,99 per maand

Krijg 10%, 15% of zelfs 20% korting op alle readingen en items in de shop als lid op mijn YouTube-kanaal! Ook krijg je toegang tot exclusieve video's!