Jeanine

 

Tarot- en orakelreader,  reiki-healer,  energetisch therapeut, inspirator, spiritueel coach                                 ----------------------------------------------------------Mijn naam is Jeanine en ik ben van nature spiritueel ingesteld.Ik leg vol passie de kaartleggingen. Ik help je graag met persoonlijke begeleiding en begeleiding online. Je kan bijvoorbeeld een persoonlijke reading bij me aanvragen waarin ik ook altijd een stukje channel om zo tot meer inzichten te komen maar ook om inspiratie op te doen. Om richting te kiezen in je leven dat bij je past en innerlijk werk te verrichten zodat je spirituele kan groeien en kan bloeien. 

Ook heb ik Reiki Master gehaald in 2015. Ik geef dit zowel aan dieren als aan mensen. 

Mijn achtergrond 

Ik ben geboren in 1986 en ben dus inmiddels 38 jaar. 

Ik ben al vanaf klein creatief geweest en tekende al in mijn vaders schetsboeken sinds ik een potlood kon vasthouden. In eerste instantie was die ook mijn grote droom. Naar de kunstacademie. Ik was een gevoelig meisje dat altijd speelde in de natuur of op mijn kamer in een rustige omgeving. Liefst met de diertjes om mij heen en waar ik besjes kon plukken. Ook was het voor mij heel normaal voorspellende dromen te hebben. Mijn opa kwam ook geregeld op bezoek. Ik was helemaal ervan overtuigd hem te kennen. Maar hij was voor dat ik geboren was al overleden.

 

Mijn loopbaan

Als puber was ik meer bezig met de vriendengroep en ben ik uiteindelijk jongerenwerk gaan doen en later volgde sociaal pedagogisch werk en heb ik 14 jaar in de kinderopvang gewerkt.

Zo een 9 jaar geleden kreeg ik een burn-out. Mijn zoon was toen 5 jaar en ik vond vreselijk niets te kunnen doen. Hij begreep daar natuurlijk niets van. Ik heb een jaar in therapie gezeten waarin ik ook EMDR kreeg. Dit heeft mij ontzettend geholpen. En ik denk nog het meeste dat ik in dat jaar weer terugkwam bij wie ik was vanbinnen. Nu achteraf denk ik dat ik, naast de situatie waar ik in zat, ook een burn-out heb gekregen omdat ik niet meer op een lijn zat met mijn hart. In die tijd ben ik ook de kunstacademie gaan doen , de zomerversie,  en ik besefte me toen dat dit veel beter bij mij paste. Dat ik hier blij van werd.

Mijn ontwaking

Mijn ontwakingsproces kwam op gang aan het einde van deze zware periode. Ik weet nog goed dat ik aan het herintergreren was bij mijn werk en ik in de tram zat. Ik voelde uit het niets van bovenop mijn kruin langs mijn ruggengraat helemaal in de grond een schok. Ik had ontzettende hoofdpijn en dat duurde heel kort. Het was zo een rare ervaring.

Ik was ook bang op dit moment. Ik dacht dat ik lichamelijk iets had gekregen.  Dat was het moment dat ik Engelengetallen begon te zien en er ook constant mensen op mijn pad kwamen die kaarten legden of meditaties gaven.

Dit voelde zo goed! Zo ben ik weer teruggekomen bij wie ik was en ben begonnen mijn diploma te halen als Energetisch therapeut waarin ook de Reiki Master zat. Ik zat helemaal op mijn plek. 

Hoe verder mijn praktijk is gaan groeien

In 2019 ben ik voor mijn zelf begonnen. Ik ben zo langzaamaan voor vriendinnen en collega's de reiki sessies gaan geven en kaartleggingen gaan doen. Dit naast mij  ZZP werk in de kinderopvang. 

Tijdens corona heb ik ervoor gekozen volledig vanuit huis te coachen met daarnaast thuiswerk in de klantenservice. Waar ik ook weer leuke dingen heb geleerd. 

Het voelde niet eens zolang geleden goed om me volledig op de tarotreadingen te storten. Ik heb gemerkt dat hier mijn hart ligt! Ik kan dit de hele dag wel doen, en zelfs dus in mijn vrije tijd voor niets op YouTube. Dat is voor mij ware passie!

Ik ben daarom ook ontzettend dankbaar dat ik hier ook mijn beroep van mocht maken en hoop dit nog heel lang te mogen doen!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.